Ingyenes konzultáció a Meditum Dentalnál a XII. kerület lakóinak!

Ingyenes, kötelezettségektől mentes konzultációval a Tökéletes Mosolyért – Csak november 15-től december 14-ig!

Különleges ajánlatunk keretében Budapest XII. kerületének lakói ingyenes, kötelezettségektől mentes fogászati konzultációt vehetnek igénybe a Meditum Dental fogászati rendelőjében a Széna tér mellett! Nincs más dolga mint kitölteni a jelentkezési űrlapot, mi pedig felvesszük Önnel a kapcsolatot az időpont leegyeztetése miatt. Ilyen egyszerű!

Üdvözöljük fogászati rendelőnkben!

A Meditum Dentalnál hiszünk abban, hogy kiváló fogászati ellátást nyújtunk, amely az Ön egyedi igényeihez igazodik. Tapasztalt fogorvosokból álló csapatunk elkötelezett amellett, hogy ne csak fogai egészségét javítsa, hanem önbizalmát is sugárzó mosollyal erősítse.

Átfogó szolgáltatások

Akár rutinvizsgálatra, fogtisztításra, kozmetikai fogászatra vagy helyreállító eljárásokra van szüksége, szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, hogy minden fogászati igényt kielégítsenek. Fogorvosaink személyre szabott kezelési tervet készítenek az Ön konkrét problémáinak megoldására.

Korszerű kezelések

Modern fogászati eljárásokat alkalmazunk, hogy Ön kiemelkedő ellátásban részesüljön. Fogorvosi rendelőnk kényelmes és pihentető környezetet biztosít, kellemes élménnyé téve a fogorvosi látogatást.

Professzionális fogorvosok

Fogorvosaink magasan képzettek és tapasztaltak a különböző fogászati eljárásokban. Biztos lehet benne, hogy olyan szakértők kezében lesz, akik naprakészek maradnak a fogászati technológia legújabb fejlesztéseivel.

Betegközpontú megközelítés

Előtérbe helyezzük pácienseink kényelmét és elégedettségét. Barátságos és együttérző személyzetünk mindent megtesz annak érdekében, hogy kényelmesen érezze magát látogatása során. Tisztában vagyunk vele, hogy a fogorvosi látogatások félelmetesek lehetnek, ezért igyekszünk meleg és barátságos légkört teremteni mindenki számára.

A Meditum Dental fogorvosi rendelője az Ön közelében, a Széna tér mellett található. Tömegközlekedéssel egyszerűen megközelíthető, parkolni a Mammut Bevásárlóközpontban lehet.

Az ingyenes fogászati konzultációs lehetőség csak november 15-től december 14-ig érvényes. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget a mosolya megújítására! Forduljon hozzánk bizalommal, és mi gondoskodunk róla, hogy mosolya mindig ragyogó legyen.

Kérjen időpontot itt és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

6 + 6 =

Hívj minket

+36 20 403 8968

Címünk

H-1015 Budapest, Hattyú utca 16. földszint 1.

Email címünk

info@meditumdental.hu